Cum să-ți trezești masculinul divin?

Masculinul divin ne împuternicește să facem mai bine, făcându-ne cea mai bună persoană care putem fi. Atunci când te simți distras și trăiești cu frica de a-ți atinge visele, acesta este suprimat și nu este trezit. Da, divinul feminin ne învață despre iubire și vindecare. Dar masculinul divin este cel care ne împinge.

Dacă te simți nemotivat și separat de tine însuți, s-ar putea ca masculinul divin din interiorul tău să aibă nevoie de un mic apel de trezire. Când corpul tău nu este în echilibru, o simți. Așa că, hai să îl punem din nou în mișcare. Este timpul să setezi alarma pentru a trezi masculinul divin din interiorul tău.

  1. Înțelege că ai nevoie de ambele

Nu este vorba despre a-ți trezi doar masculinul divin. Dacă vrei să obții ce e mai bun din ambele lumi, va trebui să le echilibrezi. Nu este vorba despre faptul că unul îl domină pe celălalt. Fie că ești bărbat sau femeie, ai nevoie de masculinul divin pentru a te împinge înainte în viață. Odată ce înțelegi că ai nevoie de amândouă, atunci poți avea mai mult echilibru emoțional și claritate mentală.

  1. Asumă-ți responsabilitatea

La sfârșitul zilei, singura persoană care va avea grijă de tine ești tu însăți. Chiar dacă ai un partener sau părinți în preajmă, tu controlezi alegerile pe care le faci. Astfel, trebuie să-ți însușești acțiunile. Primul pas este să-ți asumi responsabilitatea pentru fericirea ta. Nu ești o persoană care are nevoie să fie salvată. Pentru a-ți trezi masculinul divin, va trebui să decizi dacă vrei să-ți stăpânești sentimentele.

  1. Care este experiența ta cu bărbații?

Toată lumea are masculinul divin, dar multe femei îl reprimă din cauza întâlnirilor cu bărbații. Ai figuri masculine de sprijin în viața ta? Ai avut o relație abuzivă cu cineva apropiat? Va trebui să te uiți la rănile din jurul interacțiunilor tale cu bărbații. În acest fel, vei putea înțelege prejudecățile pe care le ai față de ei. Odată ce vei depăși aceste blocaje, îți vei întări relația cu masculinul divin.

  1. Scrie-ți sentimentele

Atunci când îți examinezi rănile din jurul bărbaților, ar trebui să îți scrii emoțiile și gândurile. Acest lucru te va ajuta să reflectezi și să identifici temele comune pe care le ai în relația ta cu bărbații. Poate fi vorba de abandon, prietenie, dragoste, ură etc.

  1. Schimbă-ți retorica

Ascultă, ni s-a spus ce înseamnă „a fi bărbat”. Dar, până la urmă, nu este corect. Bărbații pot plânge, nu trebuie să aibă o carieră de succes sau să aibă un six-pack. Nu asta înseamnă să fii bărbat. Este important să arunci o privire la ceea ce societatea spune că ar trebui să fie un bărbat și apoi să te întrebi dacă este adevărat. Concentrează-te să găsești în viața ta bărbați care întruchipează masculinul divin, mai degrabă decât aceste stereotipuri.

  1. Salută-ți războinicul interior

Cu toții avem un războinic interior în interiorul nostru. Acum, acest lucru nu înseamnă un războinic la propriu care ucide și îi domină pe alții. Nu despre asta este vorba. Mai degrabă, războinicul tău interior este cineva care nu va accepta prostiile nimănui. Această parte din tine este curajoasă și onestă. Conectează-te cu această parte din tine.

  1. Conectează-te cu tatăl tău interior

Da, asta sună ciudat, dar ascultă-ne mai întâi. Cu toții purtăm acest arhetip în interiorul nostru. Dacă vrei să-ți trezești masculinul divin, atunci va trebui să te conectezi cu tatăl tău interior. Tatăl tău interior este bun și tolerant. Dar poate tatăl tău interior să fie mai bun?

  1. Luptă pentru ceea ce îți dorești

Nu, nu trebuie să fii furios sau agresiv, nu asta înseamnă să te aperi pe tine însuți. Dar trebuie să le arăți celorlalți și ție însuți că te respecți. Poți fi un introvertit sau un extravertit. Nu contează, ambele tipuri de persoane se luptă cu afirmarea. Concentrează-te pe nevoile tale și întreabă-te dacă acestea sunt satisfăcute.

  1. Lucrează la încrederea în sine

Dacă vrei să-ți susții masculinul divin, va trebui să crezi în tine. Poți începe cu limbajul tău corporal. Încearcă asta: cocoșează-ți corpul și încrucișează-ți brațele. Cum te simți? Nu e bine, nu-i așa? Acum, încearcă asta: stai drept, cu umerii în spate și brațele pe lângă corp. Simțiți diferența? Sigur, pare puțin ciudat la început, dar vei părea automat mai sigur și mai încrezător în tine.

  1. Începe să fii activ

Va trebui să încetezi să mai fii pasiv. Chiar dacă tu crezi că nu ești, dacă nu ți-ai trezit masculinul divin, atunci ești pasiv. Masculinul divin înseamnă să preiei controlul și să te ridici împotriva celor care sunt toxici. În viața ta, preia controlul și împiedică-i pe ceilalți să ia decizii în locul tău. Stabilește-ți obiective și muncește pentru ele.

Semnele „trezirii” masculine divine

Acum că știi cum să trezești masculinul divin din tine, care sunt semnele și simptomele care îți arată că reușești cu adevărat? Iată la ce să fii atent:

#Ești conștient și curios în legătură cu masculinul divin și cu femininul divin

Poate că nu auziseși până acum despre energiile complementare masculină și feminină. Dar acum că ești conștient de ele, vrei să încerci să cauți să le echilibrezi în interiorul tău. Așadar, acum citești despre acest concept, cauți clipuri pe YouTube și asculți podcast-uri despre el. Vrei să înveți cum să-ți trezești energia masculină într-un mod sănătos. Ești, de asemenea, sincer și autentic.

#Ești brusc pregătit să te așezi la casa ta

„A te așeza la casa ta” ar putea părea să implice o energie mai feminină, deoarece implică să te căsătorești și să ai o familie. Dar masculinul divin se referă la asigurarea și protejarea oamenilor pe care îi iubesc. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te așezi la casa ta cu un partener și copii. În schimb, înseamnă doar că te afli într-un punct în care îți cauți dragostea și relația pentru totdeauna.

#Ești neliniștit(ă) și agitat(ă)

Chiar dacă te afli într-un moment al vieții în care îți dorești să-ți faci o viață solidă și sigură, asta nu înseamnă că nu te poți simți și tu puțin neliniștit. Asta pentru că ești mereu în mișcare. Acest lucru ar putea însemna că te ocupi de un nou hobby, decizi să mergi la sală sau să faceți o altă activitate care îți consumă energia.

#Te transformi într-o persoană care își asumă riscuri

Nu mă refer la cineva care își ignoră instinctele de supraviețuire și face lucruri stupide. În schimb, înseamnă doar că devii mai aventuros și ieși din zona ta de confort. S-ar putea să te decizi să îți schimbi cariera sau să îți găsești o nouă pasiune. Asta pentru că simți că există ceva mai mult în viață și vrei să mergi să găsești.

#Vezi sexul ca pe ceva sacru

S-ar putea să fi privit sexul ca pe o activitate pur fizică care îți satisface excitarea și care pur și simplu te-a făcut să te simți foarte bine. Dar acum înțelegi cât de sacru este să îți unești corpul cu cel al persoanei iubite. Nu te mai bucuri de întâlniri la întâmplare sau de aventuri de o noapte, pentru că acum le consideri lipsite de sens și goale. În schimb, acum îți prețuiești suficient de mult corpul și pe cel partenerului tău, morala și sentimentele tale pentru a face sex doar cu cineva pe care iubești.

#Acționezi fără agresivitate

Mulți oameni cred că energia masculină este agresivă, cum ar fi lupta într-un război sau uciderea oamenilor. Dar nu despre asta este vorba în masculinitatea divină. Nu este un agresor, ci mai degrabă un protector. Nu cedează în fața unei energii negative, cum ar fi agresivitatea sau defensiva. Asta pentru că își folosește vulnerabilitatea pentru a comunica, nu acțiunile sale abuzive.

#Te simți deosebit de încrezător

Persoanele care au o stimă de sine scăzută nu se iubesc pe ele însele. Din această cauză, au tendința de a răni oamenii și chiar pe ei înșiși. Dar atunci când ai trezit masculinul divin din tine, atunci începi să te simți mult mai sigur ca persoană. Zâmbești mai mult și îi lași pe ceilalți să te deranjeze mult mai puțin, pentru că nu iei niciodată nimic personal.

#Ești gata să preiei conducerea

Nu te mai simți confortabil să fii tot timpul „the follower”. Atunci când îți trezești energia masculină divină, de fapt vrei să devii liderul de cele mai multe ori. Chiar dacă înainte te simțeai confortabil să nu fii la conducere, acum cu siguranță te simți confortabil. Nu mai vreți să fii sub radar, ci mai degrabă să ieși în față și, pe cât posibil să fii în mijlocul scenei.

#Îți stabilești obiectivele și te duci după ele

Un alt lucru grozav care se întâmplă cu energia masculină este că acum ai un sentiment al scopului în viață. Ai o nevoie și îți place să-ți stabilești și să-ți atingi obiectivele. Nu numai atât, dar dintr-o dată știi clar direcția în care te îndrepți în viață. Indiferent unde se află acea destinație, ești încrezător că vei ajunge acolo.

#Ești în căutarea unei iubiri adevărate

Deși, de obicei, asociem dragostea și romantismul cu energia feminină, energia masculină poate dori și ea asta. De fapt, tânjești după romantism în viața ta. În sfârșit, știi cum arată o relație sănătoasă – dragoste, respect și empatie. În trecut, s-ar putea să nu fi știut acest lucru. Dar acum ești gata să trăiești fericit până la adânci bătrâneți cu iubirea vieții tale.

#Îți dorești să dăruiești

Din moment ce masculinitatea divină este protectoare, ai mai multă dorință de a dărui și de a oferi altor persoane. De fapt, ai ajuns la un punct în viața ta în care ai destui bani pe care să-i dăruiești altora. Te simți bine dăruind pentru că vrei să răspândești iubire și abundență tuturor celor pe care îi poți.

#Deciziile sunt o nimica toată

O mulțime de oameni au dificultăți în a lua decizii – mai ales cele corecte. Și s-ar putea ca și tu să fi avut această problemă în trecut. Dar acum nu mai este cazul. Capacitățile tale emoționale și mentale de a face alegerile corecte îți sunt ușoare acum. Pur și simplu cântărești argumentele pro și contra și ajungi la o soluție.

Nimeni nu a spus că trezirea masculinului divin va fi ușoară. Cu toate acestea, este crucial să găsești un echilibru între cele două divinități. Este timpul să fii cea mai bună versiune a ta.

Ți-a plăcut acest articol? Lasă-mi un feedback la adresa de mail diana@iocucioc.ro. Despre acest subiect poți afla mai multe citind și:

– Despre masculinitate și feminitate

Energia feminină divină

Manifestarea energiei feminine divină în relații

Masculinul divin

Leave a Reply

Your email address will not be published.