De ce aplicațiile de dating și online dating sunt nașpa?

Bun, poți să spui orice, dar acolo undeva în adâncul conștiinței tale știi și tu că e adevărat. Oi fi eu old school, dar online-ul este o zonă suprapopulată de prea mulți oameni care caută un singur lucru. Dacă vrei să găsești dragostea adevărată, sugestia mea este să uiți de aplicații.

Știu, știu… ai tu o cunoștință care și-a găsit marea iubire online, de ce nu ai putea și tu, nu-i așa? Nimeni nu a spus vreodată că a găsi iubirea este un lucru ușor. Dacă îți dorești cu adevărat să găsești acea persoană specială, va trebui să ai răbdare și să fii consecvent(ă). Și sper doar că ai auzit, nu ai și trăit, vreun Tinder horror story. Să nu mai pomenesc de catfishes sau d*** pics nesolicitate. Deci… da, întâlnirile online sunt nașpa!

True story…

Mulți dintre noi și-au pus încrederea în întâlnirile online doar pentru a fi dezamăgiți de fiecare dată. Iar eu îți spun, ajunge! Este timpul să vorbim despre cât de nasoale sunt întâlnirile online și de ce este mult mai bine să găsești oameni cu care să te întâlnești în moduri mai firești. Știi tu, afară… în offline

Faptul că m-am decis să organizez primul eveniment de speed dating este revolta mea față de toate experiențele nasoale trăite de persoanele din jurul meu în online. Tehnologia există de ceva vreme și a făcut viața mult mai convenabilă. Cei mai mulți dintre noi nici măcar nu ne mai amintim de perioada în care întâlnirile nu începeau cu „asl pls” în fața unui monitor. Clar am evoluat de atunci, dar confortul nu înseamnă întotdeauna ceva mai bun.

Poveștile mele cele mai memorabile nu încep niciuna cu mi-am pornit aplicația x, dând swipe right și l-am zărit pe el. Ci era duminică după masa și eu eram în trenul personal spre Oradea jucând cruce cu Nuku, când a trecut pe lângă compartimentul nostru El. Saaaau, eram la o seară de karaoke, sărbătorind o zi de naștere, când am auzit Thunderstruck și m-am întors să văd cine cântă… și era EL.

Nu am nicio idee despre cum a fost pentru părinții noștri să se întâlnească și chiar pentru bunicii noștri să găsească dragostea, dar este clar că au reușit. Suntem aici, nu? Dacă descoperi că întâlnirile online sunt nașpa pentru tine și că pur și simplu nu găsești pe cineva, s-ar putea să trebuiască să renunți și să încerci lucrurile în mod tradițional. Iată toate motivele pentru care ar trebui să încerci să-ți găsești dragostea adevărată fără ajutorul tehnologiei.

# Este o conexiune mai autentică

Când „întâlnești” pe cineva online, nu este nici pe departe la fel de real ca atunci când întâlnești pe cineva în persoană. Nu poți avea o conexiune autentică prin intermediul unui telefon sau al unui computer. Renunțarea la aplicațiile de dating oferă o modalitate de a întâlni persoane care te interesează cu adevărat. Atunci când vezi pe cineva în persoană despre care crezi că ți-ar putea plăcea, este mult mai ușor să îți dai seama dacă legătura este una reală, comparativ cu matching-ul cu cineva online. Acesta este doar un alt motiv pentru care aplicațiile de dating sunt nasoale, pur și simplu conexiunile sunt mai greu de format.

# Nu vei avea blocajele întâlnirilor online

Întâlnirile online sunt uneori chiar mai stresante decât întâlnirile în persoană. Trebuie să postezi fotografia potrivită și să faci un profil creativ care să le spună cine ești. Singura problemă este că nu poți arăta cuiva totul despre tine într-un singur paragraf. Prin urmare, întâlnirile de „modă veche” sunt mult mai ușoare. Poți permite ca personalitatea ta să strălucească.

# Poți simți o chimie reală

Sigur, poți avea un anumit nivel de chimie online, dar nu este la fel. Atracția înseamnă mai mult decât a fi capabil să ții o conversație. Cu toate acestea, nu simți asta online. Trebuie să fii față în față pentru a determina dacă aveți o chimie adevărată. Nu este vorba doar despre faptul că puteți sau nu să vorbiți. Este vorba și despre cum te simți atunci când ești în preajma lui/ei. Pur și simplu nu ai același sentiment dacă vorbești doar prin intermediul unei aplicații.

# Atracția online nu poate fi atât de profundă

Acestea fiind spuse, nu poți simți prea multe online. Iar problema cu asta este că, dacă nu o simți imediat cu cineva prin intermediul unei aplicații, de obicei renunți. Aplicațiile de dating sunt nașpa pentru că s-ar putea să cedezi prea repede. Nici măcar nu încerci să te duci la o întâlnire cu cineva dacă nu poți purta o conversație online. Cu toate acestea, riști să renunți la cineva care ar putea fi cu adevărat grozav pentru tine dacă l-ai fi întâlnit în viața reală.

# Entuziasmul este sporit

Acest lucru este cu siguranță adevărat. Atunci când dai peste cineva la un concert sau la magazinul alimentar și te invită la o întâlnire, ești mult mai entuziasmat. De ce? Pentru că ai atât de multe de învățat despre ei. Atunci când te întâlnești online, treci în revistă cam tot ce este important înainte de a o cunoaște în persoană. Așa că îți poți pierde entuziasmul înainte de a vă întâlni propriu-zis.

# Îți poți da seama dacă nu e pentru tine

Când întâlnești pe cineva în persoană, îți poți da seama imediat dacă îți place sau nu. Nu trebuie să vorbești cu el/ea mult timp pentru a ști. Practic, este clar și răspicat dacă ai o atracție pentru acea persoană. Acest lucru te ajută să nu pierzi MULT timp prin aplicații de dating și prime întâlniri ciudate. Practic, aplicațiile de dating sunt nasoale și pentru că ai putea să-ți pierzi timpul prețios.

# Nu poți judeca pe cineva prea repede

Un alt motiv pentru care întâlnirile online sunt aiurea este pentru că unii oameni sunt oribili la alcătuirea profilurilor lor de dating online. Se fac complet de râs sau pur și simplu nu au habar de ei. Acest lucru te poate face să îi judeci mult prea devreme și ai putea renunța la cineva care ar putea fi o potrivire excelentă. De aceea, să alegi să o faci old school în lumea întâlnirilor este o opțiune mult mai bună. Nu vei fi atât de critic(ă).

# Te vei simți mai plin de speranță întâlnind oameni în viața reală

Știu cât de dezamăgitoare pot fi aplicațiile de dating. Vezi o tonă de profiluri diferite și majoritatea sunt foarte respingătoare. Dar asta nu se întâmplă în lumea reală. Întâlnirile online sunt nașpa pentru că ajungi să vezi cât de multă mizerie există cu adevărat acolo. Crezi că cineva este grozav și apoi te duci la o întâlnire și este oribil. Îți vei putea da seama de asta mult mai repede atunci când te întâlnești doar în persoană.

# Este mai distractiv

Putem vorbi despre cât de plictisitoare sunt aplicațiile de dating? De fapt, nu ajungi să ieși și să te distrezi în timp ce cunoști oameni. Totul se face din confortul canapelei sau al patului tău până la întâlnirea reală. Să ieși și să cunoști oameni, fie că e vorba de un club sau de un cerc de lectură, este mult mai distractiv.

# Ești mai încrezător/oare

Întâlnirile online sunt nasoale pentru că te fac să fii foarte nesigur(ă). Faci swipe toată ziua și uneori nu găsești nici un match. Acest lucru îți ia câte o bucățică din stima de sine de fiecare dată până când rămâi cu aproape nimic. Dar atunci când ieși și cineva flirtează cu tine sau îți face avansuri, este un impuls uriaș de încredere. Sigur, vei primi câte un refuz pe ici pe colo, dar te simți și mai bine când cineva te place. Aplicațiile te forțează să te confrunți cu respingerea atât de mult încât complimentele se estompează. Iar asta te face să te simți prost sau insuficient.

# A funcționat pentru bunicii tăi, așa că de ce nu ar funcționa și pentru tine?

Sincer! Bunicii tăi nu s-au întâlnit online. Așa că, dacă a funcționat pentru ei, de ce nu va funcționa și pentru tine? S-au întâlnit în mod tradițional și au găsit dragostea. De fapt, aproape fiecare persoană care a trăit vreodată și-a găsit dragostea fără internet. Așa că și tu poți face cu siguranță același lucru.

# Oamenii se grăbesc să mintă online

Acesta este un alt motiv pentru care întâlnirile online sunt foarte nepotrivite. Nu știi niciodată dacă oamenii sunt sinceri. Ei ar putea să pună interese false și chiar să mintă că își doresc o relație reală. Deci, nu poți ști niciodată cu adevărat dacă cineva este sincer sau nu. Dar în persoană, este mult mai greu să minți. Faptul că nu ești sincer este mult mai evident atunci când vorbești direct cu cineva decât dacă citești doar un profil online. Acesta este un motiv important pentru care cred că aplicațiile de dating sunt nașpa.

Căile tradiționale sunt de obicei cele mai bune

Deși există multe cupluri care s-au cunoscut online, există mult mai multe povești de groază. Uneori, căile de modă veche sunt cele mai bune, nu-i așa? Există multe motive pentru care întâlnirile online sunt nașpa, dar dacă vrei să încerci și să afli singur(ă), nu uita să îți iei câteva măsuri de siguranță. Dacă ești o persoană care și-a dat seama cât de oribile pot fi întâlnirile online, atunci s-ar putea să cauți o modalitate alternativă de a găsi acea persoană specială. Se prea poate că a face lucrurile în stilul de modă veche ar putea funcționa mai bine.

 

Ți-a plăcut? Dacă da, nu uita să îmi lași un feedback la adresa diana@iocucioc.ro. Poți de asemenea să îmi scrii pentru consiliere 1 la 1.

Vrei mai multe articole similare? Nu uita să dai o geană pe secțiunea relații.

Comentarii

  1. Pingback:De ce ar trebui să ieși cu cineva care nu este genul tău?

Leave a Reply

Your email address will not be published.