De ce nu l-ai găsit (încă) pe Mr. Right?

Sau 9 lucruri pe care s-ar putea să le faci greșit… 

Mda… știu lumea întâlnirilor este un labirint și te poate confuza și nu puțin uneori…

Nu am pretenția că le știu pe toate, dar m-am pus pe gândit și cercetat și îți propun un fel de ghid care ar putea să îți arate drumul spre dragoste. Dacă ai căutat dragostea și nu ai găsit-o încă, este timpul să te gândești la modul în care percepi întâlnirile. S-ar putea să nu îți dai seama cum anumite lucruri îți pot afecta șansele de a-ți găsi „alesul”.

Fără un preambul prea mare, iată 9 lucruri pe care s-ar putea să le faci greșit dacă nu l-ai găsit încă pe the one:

# Nu ești deschisă

Aud deseori și înțeleg situația, deoarece been there, done that, în care alegi să îți „închizi” inima după o despărțire dureroasă. Drept urmare, nu faci prea multe pentru a întâlni bărbați, iar puținii bărbați pe care îi întâlnești sunt neatractivi sau nu sunt interesați de tine. Faci acest lucru pentru a te proteja de a fi rănită din nou. Odată ce îți dai seama de acest lucru, este momentul să iei măsuri pentru a renunța și a te vindeca. Dar și pentru a-ți dezvolta încrederea în tine, astfel încât să poți ieși din nou în oraș și să întâlnești pe cineva.

# Date-urile sunt pentru tine ca niște meeting-uri

Pfiu! Are sens ce am scris mai sus? Ei bine, uneori succesul pe care îl ai în job tău poate lucra împotriva ta în dragoste. Nu pentru că succesul este „respingător”, dar toată mentalitatea de business te poate face să pari axată pe sarcini sau să fii mai puțin tolerantă (sau prea didactică). Iar acest lucru lasă puțin loc pentru romantism. Pentru a schimba această situație, ia lucrurile mai relaxat, fii prietenoasă, zâmbește mai des și caută să găsești lucruri de care să râzi.

# Ești superficială

S-ar putea să ai fantezii cu o persoană cu un fizic superb, care are succes și mulți bani. Cu toate acestea, dacă principalul tău criteriu pentru un partener este stilul, statutul sau banii săi, s-ar putea să alegi persoane care se potrivesc fanteziei tale, dar cu care pur și simplu nu ești compatibilă în realitate.

Ia-ți timp să te gândești la celelalte valori care contează, cum ar fi: este o persoană orientată spre familie? Își dorește o căsnicie? Este fericit cu viața sa? Este altruist și atent cu tine? Aceste calități au mai multe șanse să îți aducă un iubit cu care te vei înțelege pe termen lung.

# Te arunci în brațele lui

Încă mai există un dublu standard cu privire la femei și anume: Dacă te culci cu cineva prea repede, ești prea disponibilă și îți anulezi planurile de a fi cu el, s-ar putea să te considere „prea ușoară”. Dacă aștepți ești „mironosiță”.

Oricât de ilogic ar suna, întâlnirile sunt un joc care necesită o strategie. O persoană se implică atunci când trebuie să muncească pentru a te cuceri. Disponibilitatea lui pentru a-ți câștiga dragostea arată, de asemenea, că merită să investești timp pentru a construi o relație cu el.

# Standardele tale… înalte și numeroase

Ai o listă de caracteristici pe care partenerul tău trebuie să le îndeplinească luuuuungă ca o zi de luni. Și mai ești și inflexibilă cu privire la fiecare punct. Desigur, meriți ce e mai bun, dar ești realistă? Bărbații sunt oameni și la fel de imperfecți ca și femeile. Perfecțiunea nu există. A fi prea pretențios este o modalitate excelentă de a rămâne singur.

Soluția este să îți reduci lista la trei – cinci must have-uri. Lasă acolo adevăratele deal breakers pentru tine. Apoi relaxează-te puțin și cunoaște câțiva bărbați. Bărbații de calitate te vor surprinde adesea într-un mod bun dacă le acorzi doar o jumătate de șansă.

# Nu știi ce îți dorești

Femeile au atât de multe motive pentru a nu respecta bărbații atunci când aceștia nu se încadrează în capcanele sexiste ale societății patriarhale. Cu toate acestea, să petreci prea mult timp plângându-te de aceste tipuri de bărbați atunci când îți dorești o relație nu este calea spre dragoste. Așadar, uită de ei. Nu vrei să-ți pierzi timpul cu acești tipi.

Sfatul meu este să te gândești la bărbații pe care îi cunoști și care au calități pe care le admiri. Fă o listă cu ceea ce apreciezi la acești bărbați. Compară apoi cu punctele de pe lista ta de deal breakers și folosește aceste calități pentru a te ghida. Pentru a atrage un partener bun este nevoie de limite bune cu privire la bărbații nu prea grozavi care există.

# Te concentrezi doar pe propriile tale nevoi

Ai putea fi atât de egocentrică încât să nu observi ce se întâmplă cu ceilalți sau cu persoana cu care te întâlnești. Atunci când te concentrezi doar pe satisfacerea propriilor nevoi, ai putea ajunge în relații în care faătă bvreun motiv partenerul tău dispare, nu te mai sună sau se ceartă mult cu tine.

Da, ești importantă. Darm, pentru ca o relație să funcționeze, este nevoie de doi. Pentru a-ți păstra iubitul fericit și interesat, fă ceva frumos pentru el din când în când și lasă-l să știe cât de mult îl apreciezi. Aplică acest sfat cu oricine din viața ta.

# Ai un program prea încărcat

Să-i spui unui potențial iubit că ești super ocupată atunci când vă întâlniți prima dată poate fi o mare dezamăgire. Îți dorești pe cineva care este disponibil și aproape toată lumea simte la fel. În plus, dacă ești foarte ocupată, probabil că nu îți faci timp pentru întâlniri.

Dacă nu ai timp să te întâlnești, nu ai timp pentru dragoste. Iar dacă găsirea unui partener romantic este prioritatea ta, atunci fă-o să fie și în calendar.

# Ignori red-flag-urile

Mulți oameni spun că au văzut semnale de alarmă când au început să se întâlnească, dar au ales să le ignore. Sau au crezut că lucrurile se vor îmbunătăți odată ce se vor îndrăgosti. Cu toate acestea, problemele nu se îmbunătățesc cu timpul.

Dacă nu-ți place ceea ce vezi la primele trei întâlniri, nu-ți va plăcea niciodată. Nu respinge semnalele de alarmă care îți indică că te implici cu persoana nepotrivită. Dacă ai tendința de a atrage persoane cu defecte similare, fă o listă cu aceste semnale de alarmă. Atunci când observi mai mult de unul dintre aceste semne, este timpul să te gândești din nou la persoana cu care te întâlnești, deoarece probabil că nu este cea potrivită pentru tine.

Concluzii

Fii sinceră cu tine însăți. Dacă vreuna dintre aceste reguli de întâlniri pentru femei se aplică vieții tale amoroase, ia măsuri pentru a le rezolva, astfel încât să îți îmbunătățești șansele la dragoste. Atragerea iubirii este total posibilă pentru tine, cu condiția să recunoști semnele de pe parcurs.

 

Ți-a plăcut acest articol? Lasă-mi un feedback sau scrie-mi despre ce subiecte ai vrea să mai citești la adresa de mail diana@iocucioc.ro. Nu uita să asculți și podcastul iocucioc – despre nimic și alte povestiri.

Comentarii

  1. Pingback:Despre masculinitate și feminitate - iocucioc.ro

  2. Pingback:De ce aplicațiile de dating și online dating sunt nașpa? - iocucioc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.