Doar prieteni? Cum să ieși din friend zone

Deci ai fost pus în friend zone de către fata de care ești îndrăgostit… iar tu ți-ai dori să fiți mai mult decât prieteni, nu-i așa? Ei bine… acest lucru este imposibil atâta timp cât ea te tratează ca pe un frate. Dacă vrei să afli dacă există vreo modalitate de a ieși din zona de prietenie, atunci ești la locul potrivit.

Dar, înainte de a ne lansa în subiect, keep calm… Majoritatea bărbaților au fost blocați aici la un moment dat în viața lor… și da, cu siguranță e nasol. Însă chiar dacă ea te vede doar ca pe „doar un prieten”, există modalități prin care îți poți schimba imaginea și o poți face să fie atrasă de tine. Acum, dacă aplici cum trebuie ceea ce urmează să citești sunt șanse mari să își dorească mai mult de la tine. Și să știi că daaaa, distanța dintre este „doar un prieten” și tipul cu care vrea să facă sex este delimitată de o linie foarte fină.

și acum…

… go, go, go!

În primul rând, trebuie să analizăm ce faci tu acum care o face să te vadă doar ca pe un prieten.

meme friend zone

Greșeala #1: Ești mult prea drăguț cu ea

Îți faci timp din timpul tău pentru a o face pe ea fericită. Ești acel „băiat de treabă” tipic. Te dai peste cap pentru a o mulțumi. Oricât de drăguț ar părea acest lucru, să știi că asta nu creează atracție sexuală. Te asigur că asta nu o face să își dorească să facă sex cu tine.

Hai să îți spun un lucru: încercând din răsputeri să o mulțumești, în esență, o pui pe un piedestal. Și, deși s-ar putea să îi placă acest tip de dinamică, nu te poate vedea ca pe un egal de acolo de sus. Ai putea argumenta că femeile spun mereu că își doresc un bărbat „bun” și „cu inimă mare”. Acest lucru este adevărat, dar nu este chiar atât de unidimensional.

Greșeala #2: Ești prea needy

Îi ceri să iasă cu tine mult prea des. Întotdeauna vrei să vorbești cu ea. Mereu ai această dorință arzătoare de a-i trimite un mesaj, de a-i scrie pe Facebook, de a-i trimite un e-mail, etc. Pur și simplu nu asta face un tip atractiv. Uneori, ar putea chiar să o facă să creadă că ești „prea mult” și chiar „înfiorător”. Poate sună dur, dar este șutul în fund de care ai nevoie.

Greșeala #3: Dai semne de gelozie și posesivitate

Își petrece timpul cu alții? Poate cu un alt tip? Dacă ești friend zoned, e pentru că probabil dai semne de gelozie. Acest lucru e un no-no pentru ea și îi întărește decizia de a te păstra în temuta zonă de prietenie.

Acum, nu spun că trebuie să-ți controlezi emoțiile, dar nu e ok să te comporți așa. Și claaar, nu-i trimite mesaje în care să o întrebi cu cine iese. De fapt, cel mai bine este să faci tot ce poți pentru a te comporta cool.

Greșeala #4: O respecți prea mult

Îi spui „da” mult prea des. Faci tot ce vrea ea să facă. Îi respecți mult prea mult deciziile. De fapt, sunt șanse ca, probabil, să o lași să ia toate deciziile. Bărbații de care suntem atrase nu lasă femeile să facă asta.

 

În concluzie, pe baza acestor patru lucruri, trebuie să încetezi să o mai tratezi ca pe aur. Oricât de ciudat și contraintuitiv ar suna, trebuie să începi să o tratezi mai puțin bine. Șiiii, acum va trebui să mă explic, nu-i așa?

De fapt lucrurile stau mult mai simplu decât crezi. Cheia pentru a crea atracție romantică (și nu prietenie) este să începi să te comporți ca un bărbat.

Și ce e de făcut totuși?

Acum că știi ce nu trebuie să faci, iată câteva lucruri care te vor face mai atrăgător pentru ea.

Sfat #1: Ieși cu alte persoane

Da, voi sunteți „cei mai buni prieteni”, sigur, și nu vrei să pierzi asta, dar asta nu înseamnă că nu poți începe să ieși cu alte persoane. Când faci asta, îi vei trimite un mesaj subtil, dar eficient, prin care îi spui: „Îmi placi, dar nu însemni totul pentru mine”. Nu numai asta, dar femeile în general sunt atrase de bărbații cu mulți prieteni. Este adevărat, așa că folosește această tactică psihologică în avantajul tău.

Sfat #2: Get a life

Pe linia tacticii #1, este posibil să o faci geloasă. Data viitoare când te roagă să ieși cu ea, poate ai deja alte planuru cu fata aceea drăguță de la serviciu. Nu face să sune ciudat, doar spune-i despre planurile tale la întâmplare și anunț-o că veți ieși împreună la un moment dat în viitorul apropiat. Apoi, stai liniștit și privește cum acest lucru o face (probabil) foarte geloasă.

Aici sunt două chestiuni, în primul rând, fiind obișnuită cu un anumit comportament din partea ta, există șanse mari să își dorească si își recâștige statutul. Pe de altă parte, dacă o fată știe că ești „vânat”, va deveni în mod natural mai atrasă de tine. Nu sunt prostii ce-ți spun, este știință.

Sfat #3: Începe să flirtezi cu ea

Atinge-o. Tachineaz-o. Ține-o de mână în mod jucăuș. Nu-ți fie teamă să o atingi puțin. Acesta este modul în care seduci o fată și cu siguranță va funcționa. Nu uita că principala diferență între a fi prieten cu cine și a-i fi iubit este atracția. Dacă ea devine atrasă de tine într-o manieră sexuală, va dori să fii iubitul ei. Este simplu ca „bună ziua”. Dar mai întâi trebuie să te re-brand-uiești puțin.

Sfatul #4: Folosește psihologia inversă

Spune-i din când în când lucruri de genul acesta…

  • Știi ceva? Mă bucur că ești doar un prieten. Nu cred că aș putea să mă întâlnesc vreodată cu tine
  • De aceea suntem doar prieteni – nu cred că am putea funcționa vreodată
  • Ești o prietenă atât de bună și nu te pot vedea în alt mod

Spunând astfel de lucruri, ea va începe să se întrebe de ce nu o poți vedea în alt mod. Acest lucru o va face să vrea să-ți demonstreze că te înșeli. Evadarea din friend zone este un joc al minții

Concluzii

Teoretic acum știi cum să scapi din iadul Zonei Prieteniei… așa că, depinde de tine să pui în practică aceste lucruri.

Nu poți continua să te dai peste cap pentru o fată, să o complimentezi de fiecare dată când ai ocazia și să afișezi trăsături care le determină pe femei să te catalogheze mental ca fiind friend material. Este timpul să folosești puterea psihologiei simple, să îți canalizezi masculul interior Alfa și să o forțezi să te vadă ca pe un potențial partener romantic și nu ca pe un prieten platonic.

Ți-a plăcut acest articol? Lasă-mi un feedback sau scrie-mi despre ce altceva ai vrea să afli sau citești la adresa de mail diana@iocucioc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.