speed dating 3

Speed Dating Satu Mare

După succesul primelor două ediții, vara aceasta debutează cu un nou maraton de întâlniri rapide pentru sătmăreni!


Ești din Satu Mare și vrei să cunoști persoane de sex opus din categoria ta de vârstă?

Te așteptăm la cea de-a treia ediție Speed Dating Satu Mare, un adevărat maraton de întâlniri rapide, unde poți cunoaște persoane interesante și poâi avea de surpriza plăcută de a-ți găsi chiar și jumătatea! Da, a mai fost cazul la edițiile precedente!


Evenimentul este organizat de iocucioc.ro și Red Hat Yard și se va desfășura la data de 27 iunie 2024 (joi), de la ora 18.30, așadar, dacă ai între 27 și 37 de ani, nu ezita să te înscrii și să-ți oferi șansa de a cunoaște multi oameni faini, la fel ca tine!

E timpul să încerci Speed Dating pentru a cunoaște persoane singure, deschise pentru o relație, dornice de socializare, deoarece este o metodă extrem de populară.

Cum te poți înscrie: Completând acest formular:

Cine poate participa:

Femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 37 de ani

Când are loc evenimentul:

27 iunie 2024, începând cu ora 18.30 (totul urmând să se desfășoare conform programului transmis prin e-mail participanților după înscriere)

Unde:

Red Hat Yard, Piața Libertății

Taxa de participare:

55 lei (include un tichet pentru un welcome drink la alegere)

Termen pentru înscriere:

20 iunie 2024, ora 23.59

Confirmarea înscrierii de către organizator:

se face prin e-mail la adresa furnizată în formularul de înscriere, în momentul în care s-au înscris în egală măsură persoane de sex masculin și sex feminin.


Confirmarea participării:

se face prin plata taxei de înscriere în termen de 3 zile de la primirea e-mailului în oricare din variantele transmise de organizator în mesajul de confirmare a înscrierii.

Pe scurt, dacă nu știi:

Ce este conceptul Speed Dating: În cadrul întâlnirilor de speed dating vei petrece între 5 și 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Vei primi o listă cu numele tuturor persoanelor cu care ai întâlnirile, iar în dreptul fiecărui nume vei putea nota dacă există potrivire sau nu din partea ta. Același lucru vor face și partenerii tăi de sex opus, la rândul lor. Toți participanții vor avea același număr de întâlniri. Fiecare persoană de sex masculin va petrece acele câteva minute cu absolut fiecare persoană de sex feminin. Dacă vor fi persoane cu care există potrivire reciprocă, primiți o șansă la o nouă întâlnire. Citește mai jos!


Cum se desfășoară Speed Dating?

1. Te înscrii din timp la eveniment, completând formularul de mai sus. Participarea se face numai pe bază de înscriere, și numai dacă îți dai acordul prin transmiterea formularului către organizatori. Te asigurăm de confidențialitatea datelor tale transmise.
2. Pe baza profilului şi preferinţelor îți confirmăm participarea la eveniment (verificăm grupa de vârstă, locația etc. pentru a crește șansele tale de a cunoaște pe cineva din zona și aria ta de interes))
3. Te prezinți la data și ora stabilite, în locația anunțată, unde organizatorii îți vor pune la dispoziție condițiile pentru desfășurarea întâlnirilor.
4. Treci prin maratonul de întâlniri faţă-n faţă, a câte 7 minute fiecare (în funcție de numărul persoanelor înscrise).
5. Pentru a păstra confidențialitatea şi confortul întâlnirilor, nu veţi face schimb de date de contact la eveniment, dar le veți primi a doua zi, în funcție de potrivirile declarate de fiecare persoană. Așadar, dacă una sau mai multe persoane de pe listă îți plac îndeajuns pentru a-ți dori să-i revezi a doua zi, notează asta în formularul primit.
6. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul la organizatori şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi.
7. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegeri, cu persoanele cu care există reciprocitate. Nu vei putea contacta ulterior persoanele care nu au bifat la rândul lor că doresc să te cunoască și nu vei putea fi contactat/ă de persoane pe care tu la rândul tău nu le-ai bifat că dorești să le reîntâlnești. Din acel moment, ține numai de voi dacă veți stabili și o a doua întâlnire.

Date

iun. 27 2024
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Cost

55.00

Location

Red Hat YARD
Satu Mare
Category

Organizer

iocucioc.ro
Phone
0722741346
Email
hello@iocucioc.ro
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published.