speed dating satu mare

Speed Dating

După succesul primei ediții, luna octombrie aduce un nou maraton de întâlniri rapide pentru sătmăreni!
Dacă ești din Satu Mare și vrei să cunoști persoane de sex opus din categoria ta de vârstă, ești bine venit(ă) la cel de-al doilea Speed Dating Marathon organizat de iocucioc.ro și Red Hat Yard!
Luna august a adus oportunități inedite tinerilor din Satu Mare cu vârste cuprinse între 27 și 37 de ani. Luna octombrie va fi o șansă nouă de a cunoaște oameni faini, dacă ai între 33 și 45 de ani!
Da, am extins categoria de vârstă la cererea voastră. Și pentru a crește șansele de potrivire pentru acele persoane, care sunt deschise să participe la eveniment și să cunoască persoane singure din județul Satu Mare!
Dacă și tu te numeri printre cei care au încercat diferite metode de socializare pentru a începe potențiale relații, dar nu ți s-au prea arătat șanse, e timpul să încerci Speed Dating.

Cine poate participa:

Femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani

Când are loc evenimentul:

23 noiembrie 2023, începând cu ora 19.00 (totul urmând să se desfășoare conform programului transmis prin e-mail participanților după înscriere)

Unde:

Red Hat Yard, Piața Libertății

Cum te poți înscrie:

Completând acest formular
https://forms.gle/WXP6C1dHXt5wuVUe8

Taxa de participare:

55 lei (include un Cocktail special cu sau fără alcool – la alegere, și materialele necesare desfășurării întâlnirilor)

Termen pentru înscriere:

10 noiembrie, ora 23.59

Confirmarea înscrierii de către organizator:

se face prin e-mail la adresa furnizată în formularul de înscriere – în momentul în care s-au înscris în egală măsură persoane de sex masculin și sex feminin

Confirmarea participării:

se face prin plata taxei de înscriere în termen de 3 zile de la primirea e-mailului în oricare din variantele transmise de organizator în mesajul de confirmare a înscrierii

Ce este conceptul Speed Dating:

În cadrul întâlnirilor de speed dating vei petrece între 5 și 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Vei primi o listă cu numele tuturor persoanelor cu care ai întâlnirile, iar în dreptul fiecărui nume vei putea nota dacă există potrivire sau nu din partea ta. Același lucru vor face și partenerii tăi de sex opus, la rândul lor. Toți participanții vor avea același număr de întâlniri. Fiecare persoană de sex masculin va petrece acele câteva minute cu absolut fiecare persoană de sex feminin. Dacă vor fi persoane cu care există potrivire reciprocă, primiți o șansă la o nouă întâlnire. Citește mai jos!

Cum se desfășoară Speed Dating?

1. Te înscrii din timp la eveniment, completând formularul de mai sus. Participarea se face numai pe bază de înscriere, și numai dacă îți dai acordul prin transmiterea formularului către organizatori. Te asigurăm de confidențialitatea datelor tale transmise.
2. Pe baza profilului şi preferinţelor îți confirmăm participarea la eveniment. Verificăm grupa de vârstă, locația etc. pentru a crește șansele tale de a cunoaște pe cineva din zona și aria ta de interes
3. Te prezinți la data și ora stabilite, în locația anunțată, unde organizatorii îți vor pune la dispoziție condițiile pentru desfășurarea întâlnirilor.
4. Treci prin maratonul de întâlniri faţă-n faţă, a câte 7 minute fiecare.
5. Pentru a păstra confidențialitatea şi confortul întâlnirilor, nu veţi face schimb de date de contact la eveniment. Dar le veți primi a doua zi, în funcție de potrivirile declarate de fiecare persoană. Așadar, dacă una sau mai multe persoane de pe listă îți plac îndeajuns pentru a-ți dori să-i revezi a doua zi, notează asta în formularul primit.
6. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul la organizatori. Dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi.
7. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegeri, cu persoanele cu care există reciprocitate. Nu vei putea contacta ulterior persoanele care nu au bifat la rândul lor că doresc să te cunoască și nu vei putea fi contactat/ă de persoane pe care tu la rândul tău nu le-ai bifat că dorești să le reîntâlnești. Din acel moment, ține numai de voi dacă veți stabili și o a doua întâlnire.

Date

nov. 23 2023
Expired!

Time

19:00 - 22:00

Cost

55.00

Location

Romania
Romania
Category
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published.