Termeni generali

IOCUCIOC.RO este un proiect profesional de divertisment a Cabinetului Individual de Psihologie Opre-Zazula Csilla-Diana, persoană juridică cu sediul în Satu Mare, Str. Cuza Vodă, nr. 28, având CIF 33110590.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile cu atenție pentru folosirea optimă a site-ului. Navigarea pe acest site implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare prezentate mai jos.

Deținătorul prezentului site își rezervă dreptul de a schimba și actualiza conținutul acestuia.

Securitatea datelor personale

Vă informăm cu privire la faptul că, conform Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale (679/2016), odată cu transmiterea oricărui mesaj sau oricărei comenzi de catre Dvs. pe această platformă, vă exprimați acordul pentru a fi folosite datele furnizate, fără a fi divulgate informațiile. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă confirma comenzile, a emite facturi și pentru livrarea comenzilor.

De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă în format electronic la adresa de e-mail: diana@iocucioc.ro.

Totodată, vă informăm cu privire la faptul că înțelegem să nu transmitem mesaje tip SPAM clienților și utilizatorilor acestui site.

Garanția produselor

Produsele comercializate de IOCUCIOC.RO nu sunt contrafăcute.

IOCUCIOC.RO garantează integritatea produselor comandate de pe site până în momentul livrării.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către IOCUCIOC.RO. Termenul de livrare a produselor este de aproximativ 5 zile lucrătoare din momentul confirmării primirii comenzii, livrarea fiind efectuată prin curier. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi, cumpărătorul urmând a fi notificat.

Pentru comenzile ce depășesc 150 Lei, transportul este GRATUIT. În celelalte cazuri taxa de expediere este de 15 Lei.

Plata produselor comandate prin IOCUCIOC.RO se poate face ramburs, în numerar la livrare.